Currently browsing category

Uncategorized

O kući

Pozivamo vas da provedete odmor u apartmanima u našoj privatnoj kući na otoku Čiovu, Okrug Gornji, na udaljenosti 3,5 km od grada Trogira. Otok je povezan s kopnom preko odgovarajućeg mosta. Kuća je smještena u zaljevu Mavarštica s brojnim stjenovitim i pješčanim plažama koje se protežu u duljini od nekoliko kilometara, s čistim morem i pogledom na susjedne otoke.

U centru mjesta, koji  je udaljen 500 m, nalaze se trgovine, pošta, bankomat, ljekarna, liječnik, stomatolog i restorani. Najbliži restoran je udaljen 50 m od vašeg smještaja. U blizini se nalazi i ronilački klub, koji je udaljen 200 m. Uvala Saldun, s velikom pješčanom plažom, šetnicom, restoranima i kafićima, udaljena je 700 m. Iz uvale svakodnevno plove brodske linije do centra Trogira.

Apartmani A1, A2 i A3

Naši apartmani A1 (35 m2 + 23 m2 balkon) i A2 (35 m2 + 8 m2 balkon) smješteni su na prvom katu. Apartman A3 (65 m2 + dva balkona od 20 i 6 m2) nalazi se na trećem katu. Apartmani imaju pogled na more, klimu i WiFi.
Na našem privatnom parkingu ima dovoljno parkirnih mjesta za sve apartmane. Gostima je na raspolaganju korištenje velikog roštilja u dvorištu.

Apartman A1 (2+1)

Apartman A2 (2+1)

Apartman A3 (4+1)